062322777 info@digitalk.ba

Vođenje društvenih mreža za mala i srednja preduzeća u Tuzli i Tuzlanskom kantonu

Vođenje društvenih mreža (eng. Community management), dakle online komunikacija sa Vašim klijentima i potencijalnim klijentima putem društvenih mreža. Preko 5 godina iskustva u vođenju društvenih mreža za mala i srednja preduzeća.

Društvene mreže postale su neizostavan faktor za uspješno poslovanje kompanija, za njihovo pravilno vođenje potrebno je izdvojitivremena i truda. Brojne kompanije zbog velikog angažmana ili opstega odlučuju se za agenciju ili pojedinaca koji će njihovu kompaniju predstaviti u najboljem mogućem svjetlu.

Važno je pratiti novosti iz digitalnog marketinga, biti u trendu sa inovacijama na različitim platformama, uz redovno proučavanje postojećih i novih konkurenata.

Oglase, formate i komunikaciju prilikom vođenja društvenih mreža važno je prilagoditi platformama na kojima se oglašavate, kao i potrebama klijenta, sa jasnim ciljem da zajednički stvorimo prepoznatljiv online brend i podignemo poslovanje za jednu stepenicu više.

U prilici sam pružiti cjelokupnu uslugu vođenja vaših marketinštih strategija na društvenim mrežama. 

Šta sve ulazi u cijenu usluga vođenja društvenih mreža?

 

Kreiranje i distribucija vrhunskog sadržaja

Većini je poznat termin “Content si king”, ili u prevodu sadržaj je kralj! Ako imate kvalitetan i zanimljiv sadržaj napravili ste pola posla. U stvaranje sadržaja ubrajamo kreiranje vizuala odgovarajućih formata, pisanje teksta za objave, sve je prilagođeno pratiteljima.

 

Stvaranje prepoznatljivog vizualnog i video sadržaja

Vaš Social Media Manager trebao bi znati koristiti Adobe Paket od Adobe Photoshopa i Illustratora za kreiranje grafike,  do Adobe Premiere za kreiranje kratkih video snimaka koji će animirati vaše pratitelje. Istraživanja su pokazala da 40% ljudi bolje reaguje na vizuelni sadržaj.

Redovna komunikacija sa Vašim klijentima

 

U dogovoru sa vama komuniciram sa Vašom ciljanom publikom, odgovaram na komentara i upite u cilju konverzije iz korisnika ili pratioca u potencijalnog kupca ili korisnika Vaše usluge.

Unaprijed pripremljena strategija

 

Prije nego što krenemo u osmišljavanje sadržaja ili dodavanje blog postova na vašoj web strani, konslutovat ću se sa vama. Detaljno ćemo proučiti vašu stranicu, kao i dosadašnju aktivnost na društvenim mrežama, uz saslušanje vaših potreba ne sumnjam da ću kreirati adekvatnu strategiju za uspješan nastup na društvenim mrežama.

 

Zatražite ponudu za vođenje društvenih mreža

Uvidjeli ste da imate potrebu angažovati profesionalce za vođenje društvenih mreža, budite slobodni da me kontaktirate i zatražite besplatnu analizu vaših stranica na Facebooku, Instagramu, Twitteru, Linkedinu.

 

Kliknite ovdje i zatražite ponudu

 

Povezani postovi

Kako ostvariti uspješnu saradnju sa vašim Social Media Managerom ?

Zašto vašem biznisu treba Social Media Manager

Pin It on Pinterest

Share This