062322777 info@digitalk.ba

Tim profesionalaca koji će razviti vaš biznis i izgraditi jedinstven brend identitet!

U fokusu našeg poslovanja je zadovoljstvo naših partnera i njihovih kupaca.

Našu malu fabriku ideja pokreće tim profesionalaca koji žive  marketing

Vaša digitalna priča počinje sa nama

Digitalizujemo vaš brend kroz inovativne web sajtove i efikasne social media kampanje. Gradimo atraktivan vizuelni identitet za vaše proizvode i usluge kroz originalni dizajn. Komuniciramo na vašim kanalima na društvenim mrežama i gradimo odličan odnos između vaše kompanije i pratitelja/kupaca na društvenim mrežama.

Oslanjamo se na znanja i iskustva koja smo sticali kroz saradnji sa lokalnim agencijama i kompanijama. Prije svega usmjereni smo na izgradnju vašeg zadovoljstva i međusobnog povjerenja kako bismo zajednički “ispričali vašu digitalnu priću” i postigli dogovorene ciljeve.

Usluge pružamo fizičkim i pravnim licima. Ulaganje u vašu online komunikaciju, kao i odabir pravog partnera koji će pratiti trendove i implementirati ih u vašoj kompaniji, ključ su uspjeha poslovanja u online svijetu.

Istražujemo

Osluškujemo potrebe tržišta i shodno tome se prilagođavamo željama vaše ciljane publike. U komunikaciji sa Vama implementiramo buduće strategije.

Dizajniramo

Nemamo limite u kreativnosti. Poštujemo briefove i kreiramo inovativne kampanje koje će dovesti do realizacije vaših ciljeva. 

Pratimo i optimizujemo

Stranicom koja se brzo učitava, ne samo da nećete u startu izgubiti potencijalnog klijent, nego ćete odmah ostaviti dojam profesionalnosti i pedantnosti.

Google Reviews