062322777 info@digitalk.ba

Tim profesionalaca koji će razviti vaš biznis i izgraditi jedinstven brend identitet!

U fokusu našeg poslovanja je zadovoljstvo naših partnera i njihovih kupaca.

Našu malu fabriku ideja pokreće tim profesionalaca koji žive  marketing

Vaša digitalna priča počinje sa nama

Digitalizujemo vaš brend kroz inovativne web sajtove i efikasne social media kampanje. Gradimo atraktivan vizuelni identitet za vaše proizvode i usluge kroz originalni dizajn. Komuniciramo na vašim kanalima na društvenim mrežama i gradimo odličan odnos između vaše kompanije i pratitelja/kupaca na društvenim mrežama.

Oslanjamo se na znanja i iskustva koja smo sticali kroz saradnji sa lokalnim agencijama i kompanijama. Prije svega usmjereni smo na izgradnju vašeg zadovoljstva i međusobnog povjerenja kako bismo zajednički “ispričali vašu digitalnu priću” i postigli dogovorene ciljeve.

Usluge pružamo fizičkim i pravnim licima. Ulaganje u vašu online komunikaciju, kao i odabir pravog partnera koji će pratiti trendove i implementirati ih u vašoj kompaniji, ključ su uspjeha poslovanja u online svijetu.

Istražujemo

Osluškujemo potrebe tržišta i shodno tome se prilagođavamo željama vaše ciljane publike. U komunikaciji sa Vama implementiramo buduće strategije.

Dizajniramo

Nemamo limite u kreativnosti. Poštujemo briefove i kreiramo inovativne kampanje koje će dovesti do realizacije vaših ciljeva. 

Pratimo i optimizujemo

Stranicom koja se brzo učitava, ne samo da nećete u startu izgubiti potencijalnog klijent, nego ćete odmah ostaviti dojam profesionalnosti i pedantnosti.

Google Reviews

I would like to share my positive expirience dealing with Digitallk Tuzla, so professional and knowledgeable in their business. My all recommendations, Mufid Burgic
Mufid Burgic
Mufid Burgic
2024-06-18
Profesionalno odrađen posao! Svaka zamisao bude realizirana do u detalje! Pristupačan za suradnju uz poseban smisao za kreativnost. Tople preporuke!
Musfaha Burgic
Musfaha Burgic
2024-06-18
Izuzetno profesionalna firma. Održava naše servise i stranicu, te otklanja sve nedostatke u vrlo kratkom roku. Uvijek dosupni i veliki profesionalci.
RTV SLON
RTV SLON
2024-06-10
Amazing professionalism and co-operation displayed. All the praise for Aleksandar's patience and will to help to the max.
Jasmin Agic
Jasmin Agic
2024-06-09
Aco je jedan veliki profesionalac. Zna šta radi, i to jako dobro radi. Svaka čast. Posao završen u roku 24h.
Eldar Agic
Eldar Agic
2024-06-09
Želim izraziti iskrenu zahvalnost za izvanredan rad koji ste uložili u izradu web stranice. Vaša stručnost i predanost rezultirali su ne samo estetski privlačnom web stranicom, već i marketinškim planom koji je nadmašio sva moja očekivanja. Vaša sposobnost da identifikujete moje potrebe i prilagodite strategiju prema njima, zaista vas ističe kao vrhunskog profesionalca u digitalnom prostoru. Vaša analitičnost, posvećenost i kreativnost su za svaku pohvalu. Izuzetno sam zadovoljna vašim radom i veselim se nastavku saradnje u budućnosti. Iskreno, Adisa Klopić
Adisa Klopic
Adisa Klopic
2024-06-03
Great digital marketing services!
Davor Bagaric
Davor Bagaric
2024-05-25
Sve preporuke za DSO Digitalk Tuzla. Profesionalan i kreativan pristup.
Renata Bagaric
Renata Bagaric
2024-04-30
Dogovoreni posao završili prije roka, visoko kvalitetno, estetski na visokom nivou. Sve pohvale.
Zlatan Mujkic
Zlatan Mujkic
2024-04-30
Sve proporuke za Acin DSO Digitalk Tuzla. Vaša web stranica postati će prepoznatljiva, vidljiva i zaštićena. Aco je tu za svoje klijente, 5+
Green-Media Green-Media
Green-Media Green-Media
2024-04-16

Pin It on Pinterest

Share This