062322777 info@digitalk.ba

Tim profesionalaca koji će razviti vaš biznis i izgraditi jedinstven brend identitet!

U fokusu našeg poslovanja je zadovoljstvo naših partnera i njihovih kupaca.

Našu malu fabriku ideja pokreće tim profesionalaca koji žive  marketing

Vaša digitalna priča počinje sa nama

Digitalizujemo vaš brend kroz inovativne web sajtove i efikasne social media kampanje. Gradimo atraktivan vizuelni identitet za vaše proizvode i usluge kroz originalni dizajn. Komuniciramo na vašim kanalima na društvenim mrežama i gradimo odličan odnos između vaše kompanije i pratitelja/kupaca na društvenim mrežama.

Oslanjamo se na znanja i iskustva koja smo sticali kroz saradnji sa lokalnim agencijama i kompanijama. Prije svega usmjereni smo na izgradnju vašeg zadovoljstva i međusobnog povjerenja kako bismo zajednički “ispričali vašu digitalnu priću” i postigli dogovorene ciljeve.

Usluge pružamo fizičkim i pravnim licima. Ulaganje u vašu online komunikaciju, kao i odabir pravog partnera koji će pratiti trendove i implementirati ih u vašoj kompaniji, ključ su uspjeha poslovanja u online svijetu.

Istražujemo

Osluškujemo potrebe tržišta i shodno tome se prilagođavamo željama vaše ciljane publike. U komunikaciji sa Vama implementiramo buduće strategije.

Dizajniramo

Nemamo limite u kreativnosti. Poštujemo briefove i kreiramo inovativne kampanje koje će dovesti do realizacije vaših ciljeva. 

Pratimo i optimizujemo

Stranicom koja se brzo učitava, ne samo da nećete u startu izgubiti potencijalnog klijent, nego ćete odmah ostaviti dojam profesionalnosti i pedantnosti.

Google Reviews

Profesionalnost i ažurnost na prvom mjestu. Komunikacija na visokom nivou. Sve preporuke.
LJUBICA MULAOSMANOVIĆ
LJUBICA MULAOSMANOVIĆ
2021-11-06
Ako želite da dobijete kvalitetnu uslugu uz veliki profesionalizam sa dozom nevjerovatne kreativnosti, onda je ovo firma za vas. Vec dvije godine sam njihov klijent i za politicku kampanju i za posao. Zaista sam zadovoljna. Topla preporuka.
Esana Kavazbasic-Huskanovic
Esana Kavazbasic-Huskanovic
2021-10-20
Sve preporuke za saradnju, sa ovim dovnim momkom, profesionalcem. Kome trebaju njegove profesionalne usluge, dobit ce i više od onog što očekuje. Osoba sa kojom je lahko raditi, jer je profesionalac u svakom smislu. Nije od onih kojima je bitno uzeti novac, već se maksimalno posveti poslu. Jedan komentar mi je bio dovoljan da se odlučim na saradnju sa njim, a to je da je " Dr.u svom poslu "😁 Sve preporuke
Larisa Bajrami
Larisa Bajrami
2021-10-13
Profesionalno, s puno ideja i žara, odgovorno i ljubazno, rade svoj posao. Topla preporuka svima.
Samra Mujacic
Samra Mujacic
2021-10-08
Aleksandar je prije svega covjek a onda profesionalac. Aleksandar je neko koga ne treba mijenjati. On zivi vaš i naš digitalni marketing. On treba da bude vaš odabir. Aco hvala ti na svim savjetima i rijesenjima. Samo naprijed. Aleksandar Aničić zapamtite to ime.
Emir Bektasagic
Emir Bektasagic
2021-01-17
Digitalk je istinsko osvježenje na našem tržištu. Aco bolje zna šta nam je potrebno od nas samih. S takvim pristupom je neko kome se vraćam s projekta na projekat. Čista petica!!!
Azra Aganovic Bektasagic
Azra Aganovic Bektasagic
2021-01-17
Profesionalnost na nivou. Preporučujem
Nadira Sabanovic
Nadira Sabanovic
2021-01-17
Sve preporuke svaka čast samo naprijed DSO Digitalk Tuzla
Aldin Murselovic
Aldin Murselovic
2021-01-16