062322777 info@digitalk.ba

O nama

Vaša digitalna priča počinje sa nama

Digitalk Tuzla je osnovan u januaru 2021. godine kao rezultat višegodišnjeg iskustva u Web dizajnu i internet marketingu.

Oslanjamo se na znanja i iskustva koja smo sticali kroz saradnji sa lokalnim agencijama i kompanijama. Prije svega usmjereni smo na izgradnju vašeg zadovoljstva i međusobnog povjerenja kako bismo zajednički “ispričali vašu digitalnu priću” i postigli dogovorene ciljeve.

Usluge pružamo fizičkim i pravnim licima. Ulaganje u vašu online komunikaciju, kao i odabir pravog partnera koji će pratiti trendove i implementirati ih u vašoj kompaniji, ključ su uspjeha poslovanja u online svijetu.

Promocija brenda, proizvoda i usluga, komunikacija sa postojećim i potencijalnim kupcima, danas je nezamisliva bez prisutnosti na društvenim mrežama.

Aktivno i kvalitetno vođenje profila na društvenim mrežama pomoći će vam da:

  • Proširite pozitivan utisak o svojoj firmi, proizvodima ili uslugama, te steknete poverenje vaše publike odnosno pratilaca;
  • Ispromovišete svoj sajt, novitete i akcije i promocije;
  • Istražite i pratite navike vaših pratilaca i u skladu sa tim napravite plan objava, kako biste im pružili ono što oni traže u vreme kada traže, i usmerili se na ciljnu grupu koju vi želite!

Društvene mreže nikad ne spavaju, ali zato postojimo mi odnosno naš tim koji će se posvetiti VAMA, vašim potrebama i interesima i ujedno vas predstavljati na najbolji način postojećim i potencijalnim kupcima primJenom različitih alata; kreirajući u vaše ime različite interesantne sadržaje koji su prilagođeni određenoj društvenoj mreži, vašim pratiocima, njihovim navikama, kao i ciljnoj grupi sa kojom želite da se povežete!

 

Započnimo još danas zajedničku saradnju

Kontaktirajte nas i zakažite besplatnu konsultaciju. Zajedno ćemo unaprijediti vaše online poslovanje, odabirom paketa usluga po mjeri vašeg biznisa.