062322777 info@digitalk.ba

Uslovi korištenja

Pravila i uslovi korištenja sajta

Hvala što ste posjetili vebsajt i Digitalk.ba. Vaš pristup, kao i korištenje ovog ovog vebsajta podliježe ovim uslovima korištenja i važećim zakonskim propisima koji uređuju ovu oblast poslovanja. Pristupom i korištenjem web stranice, prihvatate bez ograničenja, ove uslove korištenja. Ukoliko ne prihvatate ove uslove korištenja bez ograničenja, molimo Vas da napustite naš vebsajt.

Vlasništvo sadržaja

Sadržaji objavljeni na internet sajtu Digitalk, vlasništvo su DSO Digitalk Tuzla  i mogu se upotrebljavati samo u nekomercijalne svrhe, pri čemu se moraju poštovati i sva navedena upozorenja o autorskim pravima. Nije dozvoljeno mijenjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Pre bilo kakve upotrebe materijala i tekstova sa ovog sajta najbolje da nas kontaktirate putem e-maila i zatražite dozvolu.

Vaša upotreba internet sajta

Sadržaj internet sajta može sadržati netačne podatke ili štamparske greške. Promjene na internet sajtu se mogu napraviti periodično u bilo kom trenutku i bez obavještenja. Međutim, Autor se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom internet sajtu. Takođe, Autor ne garantuje da će internet sajt funkcionisati bez prekida ili grešaka, da će nedostaci biti blagovremeno ispravljani ili da je internet sajt kompatibilan sa vašim hardverom ili softverom.

Izuzeće od odgovornosti

Internet sajt koristite na sopstveni rizik. Autor nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem internet sajta ili njegovog sadržaja.

Izmjena uslova korištenja

Autor može u svakom trenutku izmeniti ove uslove korišćenja tako što će ažurirati ovaj tekst. Vi ćete automatski biti obavezani novim uslovima korišćenja sadržanim u izmenama, te bi iz tog razloga trebalo da periodično posetite ovu stranicu radi upoznavanja sa trenutno važećim uslovima korišćenja.

Pin It on Pinterest

Share This