062322777 info@digitalk.ba

Izrada web stranica za sve!

Izrada web stranica za sve vrste biznisa i za sve namjene. Prilikom izrade web stranica poseban fokus usmjeren je na brzinu, stabilnost i sigurnost. Ove tri karakteristike kod potencijalnih klijenata probudit će osjećaj povjerenja i povećati će šanse da kupci stupe u poslovni odnos upravo sa Vašom kompanijom.

 

Kako napraviti web stranicu?

Specijalizirani smo izradu različitih vrsta web stranica. Da bismo započeli s izradom web stranice, potrebno je da korisnik dostavi određene informacije i sadržaj. Evo nekoliko ključnih stvari koje je korisnik obično potrebno dostaviti:

  1. Dizajn i izgled: Korisnik može pružiti smjernice o željenom dizajnu, stilu i izgledu web stranice. To može uključivati boje, fontove, slike i logotipove koji se trebaju koristiti.
  2. Sadržaj: Korisnik treba pružiti tekstualni sadržaj koji će se prikazivati na web stranici. Ovo uključuje informacije o tvrtki, proizvodima ili uslugama koje se nude, kontakt informacije i slično.
  3. Fotografije i multimedijski sadržaj: Ako korisnik želi koristiti određene fotografije, videozapise ili druge multimedijske elemente na web stranici, potrebno je da ih dostavi. Ovo može uključivati slike proizvoda, slike tima ili portfolio projekata.
  4. Funkcionalnosti: Korisnik treba navesti željene funkcionalnosti web stranice, kao što su kontakt forme, pretraživanje, e-trgovina, blog ili druge posebne značajke. Ove informacije su važne kako bismo prilagodili izradu web stranice prema korisnicima.
  5. Hosting i domena: Trebate li hosting i domenu? Ukoliko se odlučite da poslujete sa nama, po dogovorenoj cijeni dobijate hosting, domenu i garanciju na ispravnost dokle god poslujete sa nama.

 

Brzina učitavanja

Brzina učitavanja web stranice jedan je od ključnih faktora njenog kvaliteta, ali i vrlo bitan segment za njeno google rangiranje (SEO optimizaciju)!

Prosječna brzina učitavanje web stranice, na globalnoj razini je oko 3,5 sekunde. Možemo reći kako to nije loš rezultat, ali svaka ozbiljna i profesionalno rađena web stranica trebala bi se u potpunosti učitati već nakon 1,5-2,0 sekunde (što brže, to bolje – naravno).

 

Bolje korisničko iskustvo

Prosječni posjetitelj (potencijalni klijent) napustit će web stranicu ukoliko mu se ona ne učita nakon uvodnih 5 sekundi!

Zbog toga posebnu pažnju posvećujemo brzini učitavanja i korisničkom iskustvu

SEO optimizacija

Brzina učitavanja web stranice jedan je od ključnih faktora njene kvalitete, ali i vrlo bitan segment za njeno google rangiranje (SEO optimizaciju)!

Profesionalnost i pedantnost

Stranicom koja se brzo učitava, ne samo da nećete u startu izgubiti potencijalnog klijent, nego ćete odmah ostaviti dojam profesionalnosti i pedantnosti.

Responzivnost nije odabir nego potreba!

Responzivnost je je svojstvo koje omogućava prilagodbu elemenata stranice ovisno o veličini ekrana na kojoj se prikazuje. Drugim riječima, stranica će, ovisno o uređaju i ekranu, uvijek izgledati kao da je rađena baš za njega.

Responzivna stranica automatski prilagođava sadržaj ovisno o dimenziji ekrana. U većini slučajeva, to uključuje smanjeni izbornik, povećanu veličinu teksta, te prilagođene slike. Osim vizualne prilagodbe, potrebno je prilagoditi i „težinu“ slika, jer bi prevelike slike mogle negativno utjecati na brzinu učitavanja i količinu potrošenog prometa, pogotovo prilikom korištenja mobilnih mreža.

 

 

Bolje korisničko iskustvo

Pregledavanje web stranice mora biti jednako ugodno i jednostavno na svim veličinama ekrana. 

Responzivna stranica omogućava posjetiteljima da na bilo kojem uređaju dođu do željene informacije i uspostave kontakt sa vama.

SEO i responzivnost

Mobilne verzije stranice negativno utječu na prepoznavanje od strane internetskih tražilica – za isti sadržaj se koriste dva različita linka što dovodi do dupliciranja sadržaja, a tražilice to često kažnjavaju lošom pozicijom.

 

Manji troškovi izrade

Troškovi responzivne web stranice su višestruko manji u odnosu na internet stranice razvijene posebno za svaku dimenziju prikaza na različitim uređajima.

Održavanje web stranica

Održavanje je važno za posjećenost, funkcionalnost i sigurnost vaše web stranice. Održavanje web stranica je proces ažuriranja sadržaja te održavanja web stranice funkcionalnom nadogradnjom CMS sustava i ekstenzija.

Posmatrajte svoju web stranicu kao alat. Svaki alat (i stroj) je potrebno održavati kako bi radio kako treba. Web stranica nije pretjerano drugačija – bez održavanja ona neće ostvariti svoj puni potencijal.

Stranice moraju biti aktuelne

Web stranice moraju biti uvijek aktuelne i svježe, bogate novim sadržajem, redovito održavanje web stranica je nakon izrade web stranice najvažnija zadaća i poduzima se odmah nakon puštanja nove stranice u rad.

SEO optimizacija

Google “voli” sajtove na kojima se konstantno radi i bolje ih rangira na svojoj tražilici

Vaša web stranica mora biti vjerodostojna i funkcionalna u svakom trenutku kako bi postigli zadovoljstvo vaših klijenata i profitabilno online poslovanje. To možete postići kroz vođenje pravilne brige oko web stranice.

Redovan backup i nadogradnje

Pored održavanja sadržaja, potrebno je izvršavati korekcije dizajna, funkcionalnosti, seo unaprijeđenja, kao i raditi redovan backup. Backup je proces kopiranja i arhiviranja što novije verzije web stranice kako bi se u slučaju greške ili problema sačuvali podaci i sadržaj.

Dobra web stranica pomaže Vašem poslovanju

Izrađujemo profesionalne web stranice uz povoljnu cijenu. Svakoj web stranici pristupamo individualno, s puno pažnje obraćajući pažnju na sve vaše zahtjeve.

Izrada web stranica svih vrsta

Izrada web shopa

Uđite u dinamični svijet internet trgovine. Izrađujemo i održavamo web shopove s integracijom kartičnog plaćanja.

Izrada web stranica za kompanije i obrte

Izrada poslovnih i korporativnih web stranica u CMS sustavima s responzivnim dizajnom za poslovne subjekte.

Izrada web stranica za advokate i udruženja

Izrađujemo web stranice za advokate,  advokatska društva.

Izrada web stranica za poliklinike i ordinacije

Izrađujemo web stranice za poklinike i privatne ordinacije

Izrada web stranica za iznajmljivače

Izrada web stranica za privatne iznajmljivače, apartmane, restorane, kampove i hotele.

IZRADA WEB STRANICE ZA TIJELA LOKALNE UPRAVE

Izrada web stranica za gradove, općine, kantonei ostala tijela javne uprave.