062322777 info@digitalk.ba

Izrada web stranica za sve!

Izrada web stranica za sve vrste biznisa i za sve namjene. Prilikom izrade web stranica poseban fokus usmjeren je na brzinu, stabilnost i sigurnost. Ove tri karakteristike kod potencijalnih klijenata probudit će osjećaj povjerenja i povećati će šanse da kupci stupe u poslovni odnos upravo sa Vašom kompanijom.

Kako napraviti web stranicu?

Specijalizirani smo izradu različitih vrsta web stranica. Da bismo započeli s izradom web stranice, potrebno je da korisnik dostavi određene informacije i sadržaj. Evo nekoliko ključnih stvari koje je korisnik obično potrebno dostaviti:

  1. Dizajn i izgled: Korisnik može pružiti smjernice o željenom dizajnu, stilu i izgledu web stranice. To može uključivati boje, fontove, slike i logotipove koji se trebaju koristiti.
  2. Sadržaj: Korisnik treba pružiti tekstualni sadržaj koji će se prikazivati na web stranici. Ovo uključuje informacije o tvrtki, proizvodima ili uslugama koje se nude, kontakt informacije i slično.
  3. Fotografije i multimedijski sadržaj: Ako korisnik želi koristiti određene fotografije, videozapise ili druge multimedijske elemente na web stranici, potrebno je da ih dostavi. Ovo može uključivati slike proizvoda, slike tima ili portfolio projekata.
  4. Funkcionalnosti: Korisnik treba navesti željene funkcionalnosti web stranice, kao što su kontakt forme, pretraživanje, e-trgovina, blog ili druge posebne značajke. Ove informacije su važne kako bismo prilagodili izradu web stranice prema korisnicima.
  5. Hosting i domena: Trebate li hosting i domenu? Ukoliko se odlučite da poslujete sa nama, po dogovorenoj cijeni dobijate hosting, domenu i garanciju na ispravnost dokle god poslujete sa nama.

 

Brzina učitavanja

Brzina učitavanja web stranice jedan je od ključnih faktora njenog kvaliteta, ali i vrlo bitan segment za njeno google rangiranje (SEO optimizaciju)!

Prosječna brzina učitavanje web stranice, na globalnoj razini je oko 3,5 sekunde. Možemo reći kako to nije loš rezultat, ali svaka ozbiljna i profesionalno rađena web stranica trebala bi se u potpunosti učitati već nakon 1,5-2,0 sekunde (što brže, to bolje – naravno).

 

Bolje korisničko iskustvo

Prosječni posjetitelj (potencijalni klijent) napustit će web stranicu ukoliko mu se ona ne učita nakon uvodnih 5 sekundi!

Zbog toga posebnu pažnju posvećujemo brzini učitavanja i korisničkom iskustvu

SEO optimizacija

Brzina učitavanja web stranice jedan je od ključnih faktora njene kvalitete, ali i vrlo bitan segment za njeno google rangiranje (SEO optimizaciju)!

Profesionalnost i pedantnost

Stranicom koja se brzo učitava, ne samo da nećete u startu izgubiti potencijalnog klijent, nego ćete odmah ostaviti dojam profesionalnosti i pedantnosti.

Responzivnost nije odabir nego potreba!

Responzivnost omogućava prilagođavanje elemenata web strane ovisno o veličini ekrana na kojoj se prikazuje. Drugim riječima, stranica će, ovisno o uređaju i ekranu, uvijek izgledati kao da je rađena baš za njega.

Responzivna stranica automatski prilagođava sadržaj ovisno o dimenziji ekrana. U većini slučajeva, to uključuje smanjeni izbornik, povećanu veličinu teksta, te prilagođavanja slike. Osim vizualne prilagodbe, potrebno je prilagoditi i „težinu“ slika, jer bi prevelike slike mogle negativno utjecati na brzinu učitavanja i količinu potrošenog prometa, pogotovo prilikom korištenja mobilnih mreža.

 

 

Bolje korisničko iskustvo

Pregledavanje web stranice mora biti jednako ugodno i jednostavno na svim veličinama ekrana. 

Responzivna stranica omogućava posjetiteljima da na bilo kojem uređaju dođu do željene informacije i uspostave kontakt sa vama.

SEO i responzivnost

Mobilne verzije stranice negativno utječu na prepoznavanje od strane internetskih tražilica – za isti sadržaj se koriste dva različita linka što dovodi do dupliciranja sadržaja, a tražilice to često kažnjavaju lošom pozicijom.

 

Manji troškovi izrade

Troškovi responzivne web stranice su višestruko manji u odnosu na internet stranice razvijene posebno za svaku dimenziju prikaza na različitim uređajima.

Održavanje web stranica

Održavanje je važno za posjećenost, funkcionalnost i sigurnost vaše web stranice. Održavanje web stranica je proces ažuriranja sadržaja te održavanja web stranice funkcionalnom nadogradnjom CMS sustava i ekstenzija.

Posmatrajte svoju web stranicu kao alat. Svaki alat (i stroj) je potrebno održavati kako bi radio kako treba. Web stranica nije pretjerano drugačija – bez održavanja ona neće ostvariti svoj puni potencijal.

Stranice moraju biti aktuelne

Web stranice moraju biti uvijek aktuelne i svježe, bogate novim sadržajem, redovito održavanje web stranica je nakon izrade web stranice najvažnija zadaća i poduzima se odmah nakon puštanja nove stranice u rad.

SEO optimizacija

Google “voli” sajtove na kojima se konstantno radi i bolje ih rangira na svojoj tražilici

Vaša web stranica mora biti vjerodostojna i funkcionalna u svakom trenutku kako bi postigli zadovoljstvo vaših klijenata i profitabilno online poslovanje. To možete postići kroz vođenje pravilne brige oko web stranice.

Redovan backup i nadogradnje

Pored održavanja sadržaja, potrebno je izvršavati korekcije dizajna, funkcionalnosti, seo unaprijeđenja, kao i raditi redovan backup. Backup je proces kopiranja i arhiviranja što novije verzije web stranice kako bi se u slučaju greške ili problema sačuvali podaci i sadržaj.

Dobra web stranica pomaže Vašem poslovanju

Izrađujemo profesionalne web stranice uz povoljnu cijenu. Svakoj web stranici pristupamo individualno, s puno pažnje obraćajući pažnju na sve vaše zahtjeve.

Izrada web stranica svih vrsta

Izrada web shopa

Uđite u dinamični svijet internet trgovine. Izrađujemo i održavamo web shopove s integracijom kartičnog plaćanja.

Izrada web stranica za kompanije i obrte

Izrada poslovnih i korporativnih web stranica u CMS sustavima s responzivnim dizajnom za poslovne subjekte.

Izrada web stranica za advokate i udruženja

Izrađujemo web stranice za advokate,  advokatska društva.

Izrada web stranica za poliklinike i ordinacije

Izrađujemo web stranice za poklinike i privatne ordinacije

Izrada web stranica za iznajmljivače

Izrada web stranica za privatne iznajmljivače, apartmane, restorane, kampove i hotele.

IZRADA WEB STRANICE ZA TIJELA LOKALNE UPRAVE

Izrada web stranica za gradove, općine, kantonei ostala tijela javne uprave.

Često postavljana pitanja – FAQ

Koliko košta izrada web stranice?
Naši prijedlozi prilagođeni su za svaki projekt na temelju potreba svakog pojedinog projekta. Svaka je web stranica jedinstvena i zahtijeva različite komponente i funkcionalnost; dizajniramo i razvijamo prilagođene web stranice posebno za male biznise. Postavit ćemo mnogo pitanja, procijeniti vaše potrebe i na temelju te procjene dati vam ponudu. Većina naših stranica kreće se u rasponu od 880 do 3.000 KM, ali može biti više ili manje, ovisno o složenosti projekta.
Koliko će vremena trebati za vašu novu web stranicu?
Vremenski okvir svakog projekta je promjenjiv i može se mijenjati ovisno o složenosti projekta i dostupnosti klijenta. U prosjeku planiramo 4-8 sedmica, ali tempo svakog projekta određuje svaki klijent. Koliko inputa možete dati tijekom početnih faza, vaša dostupnost s povratnim informacijama, koliko brzo je sadržaj spreman – sve to utječe na brzinu dovršetka.
Izrađujete li samo WordPress sajtove?

Da. WordPress je najbolji dostupan sustav za upravljanje sadržajem i sada pokreće više od 40% weba. Svoj veliki tržišni udio zahvaljuje svojoj fleksibilnosti i jednostavnosti korištenja.

Moram li biti lokalac da bih radio sa Vama?

Ne! Radimo s klijentima širom svijeta. Radit ćemo zajedno putem e-pošte, Zooma i telefona.

Hoću li moći sam ažurirati stranicu kada bude gotova?

Volimo kada naši klijenti preuzmu kontrolu nad svojom web stranicom i nauče upravljati njome sami. Pružit ćemo vam skup sveobuhvatnih videouputa koje će vam pomoći da naučite kako se snalaziti, kao i sesiju obuke s uputama jedan na jedan. ( Napomena: rado odgovaramo na vaša pitanja! )

Hoćete li mi vi održavati web stranicu?

Možemo! Pokretanje stranice samo je početak, ovdje smo dugoročno i možemo pružiti onoliko ili onoliko podrške koliko vam je potrebno. Provjerite naše pakete podrške da biste saznali više.

Hoće li moja web stranica biti prilagođena mobilnim uređajima?
Apsolutno! Imati web mjesto prilagođeno mobilnim uređajima važnije je nego ikada! Naporno radimo kako bismo osigurali da vaša web stranica izgleda sjajno na raznim uređajima i testirat ćemo je tijekom cijelog procesa kako bismo osigurali da izvrsno radi.
Kada plaćam?

Za većinu projekata plaćanje se vrši pred sam kraj istog. Pravimo Ugovor o poslovnoj saradnji i plaćanje se vrši nakon završenog posla.

Koliko inputa imam u samom procesu?

Puno! Vaš doprinos i povratne informacije ključne su za ovaj proces. Potrudite se da nam dostavite sve informacije. O vašim željama i potrebama razgovaramo na prvim konsultacijama, nakon toga razvijamo izgled i funkcionalnosti. U samom procesu objasnit ćemo vam zašto neke stvari funkcionišu ili ne funkcionišu u specifičnoj industriji. 

Ko piše sadržaj za stranicu?

Obično ste to vi. Vi ste stručnjak za svoj posao, pa je obično najbolje ako dolazi od vas. Ako trebate pomoć, mi ćemo rado uskočiti i napisati tekstove za vaš web sajt, ali ta usluga se odvojeno naplaćuje od izrade web stranice.

Gdje bi moja web stranica trebala biti smještena?

Hosting je jako važan! To je mjesto gdje skladištite sve podatke sa Vaše web stranice. Bitno je da hosting bude brz i pouzdan kako bi stranica imala dobru brzinu učitavanja. Ukoliko nemate hosting naša agencija preuzima brigu, zavisnosti od potreba plaćate na godišnjem nivou. 

Gdje bi moja web stranica trebala biti smještena?

Hosting je jako važan! To je mjesto gdje skladištite sve podatke sa Vaše web stranice. Bitno je da hosting bude brz i pouzdan kako bi stranica imala dobru brzinu učitavanja. Ukoliko nemate hosting naša agencija preuzima brigu, zavisnosti od potreba plaćate na godišnjem nivou. 

Šta ako kasnije zatrebam uslugu oko web stranice?

Dijeli nas samo jedan mail, kafa ili zoom sastanak. Tu smo da Vam pomognemo koliko je potrebno. Sa svim našim klijentima ostvarujemo dugoročne saradnje, a neki klijenti su sa nama čitavu deceniju. 

Pin It on Pinterest

Share This