062322777 info@digitalk.ba

Vođenje društvenih mreža

Vaša digitalna priča počinje sa nama

Online komunikacija sa Vašim korisnicima putem društvenih mreža (eng. Community management), je jedna od važnijih usluga kojima se bavim.
Društvene mreže su neizostavna karika za poslovanje, za pravilno I uspješno vođenje društvenih mreža potrebno je izdvojiti mnogo truda I vremena. Većina poduzetnika, malih, srednjih ili velikih preduzeće zbog opsega posla često svoju online prezentaciju ustupe agencijama ili freelancerima koji iza sebe imaju neophodno znanje i iskustvo koje će svakako pomoći u građenju njihove zajednice.

Važno je biti u toku, redovno pratiti novosti iz digitalnog marketinga kao I inovacije na različitim platformama. Također, pored praćenja trendova iz digitalnog marketinga i implementiranja istih u online poslovanje partnera, veoma je vano pratiti šta konkurencija radi. U komunikaciji sa partnerom pri vođenju društvenih mreža prilagođavam se potrebi svakog partnera u cilju stavaranje prepoznatljivog brenda kao I unaprijeđenja poslovanja.Sadržaj je važno prilagoditi odabranoj društvenoj mreži, veoma je loša praksa jednak sadržaj objaviti na svim društvenim mrežama ne kojima se Vaš brend nalazi.

Kada kažemo vođenje društvenih mreža, nudimo kompletnu uslugu, od kreiranja marketinških strategija do implementiranja istih.

Usluge koje ulaze u cijenu vođenja društvenih mreža

Kreiranje sadržaja

Kvalitetno kreiran I zanimljiv sadržaj je pola posla. Za kreiranje kvalitetnog sadržaja na društvenim mrežama prilagođavam dizajn, editujem fotografije, pišem tekstove na objave. Važno je napomenuti da su sve stavke prilagođene Vašim pratiteljima i njihovim potrebama.

Komunikacija s Vašim pratiteljima i korisnicima usluga

Prilikom komunikacije sa Vašim korisnicima usluga I pratiteljima na društvenim mrežama, umjesto Vas odgovaram na komentare I upite za Vaše usluge ili proizvode. U dogovoru sa Vama prenosimo sve informacije o brendu koje želite prezentovati na najbolji mogući način.

Unaprijed pripremljena strategija

Prije nego što započnem sa osmišljavanjem sadržaja, u komunikaciji sa Vama proučit ću Vašu Facebook stranicu, analizirati dosadašnje aktivnsoti na društvenim mrežama, saslušati Vaše probleme i sugestije jer samo tako možemo napraviti uspješan nastup na društvenim mrežama.
Mislim da nema potrebe govoriti o važnosti društvenih mreža u modernom poslovanju, društvene mreže odavno ne služe samo za povezivanje sa prijateljima, već Vaše poslovanje dovode na novi nivo.

Trebate stučnu pomoć, slobodno se javite za savjet I dopustite da svoje znanje I iskustvo pokažem upravo na Vašim društvenim mrežama.

Započnimo još danas zajedničku saradnju

Kontaktirajte nas i zakažite besplatnu konsultaciju. Zajedno ćemo unaprijediti vaše online poslovanje, odabirom paketa usluga po mjeri vašeg biznisa.