062322777 info@digitalk.ba

U današnjem vremenu zaista je teško istaći se u odnosu na druge, pojedini trgovci samo čekaju dan kada će ih “pregaziti” veći igrači i preuzeti njihov dio kolača. Ne budite jedan od takvih trgovaca, istražite mogućnosti da vaš biznis prezentujete online, u formi web shopa koji će na početku biti produžena ruka vašeg poslovanja, a uz malo volje i truda Vaš biznis možete potpuno preusmjeriti u online poslovanje.

Nemojte dozvoliti da vaše poslovanje prestane, osvrnite se oko sebe, sve je manje ljudi koji šetaju po tržnim centrima, centri gradova su većinom poluprazni. Iz tog razloga sve više kompanija svoje poslovanje usmjerava u online svijet, budite u korak s vremenom, siguran sam da vam mogu pomoći prilikom izrade web shopa kao i treninga kako upravljati sa web shopom. Već danas možete zakazati online ili offline sastanak sa mnom.

Zašto trebate web shop ?

  • Nema troškova plaćanja zakupa prostora
  • Nema troškova opremanja
  • Nema troškova prostora (struja, voda…)
  • Nema potrebe za zapošljavanjem većeg broja radnika
  • Ne postoji radno vrijeme
  • Nema ograničenja u broju artikala

Koliko će me koštati, sigurno je skupo ?

Zvuči nestvarno, vjerovali ili ne moguće je imati web shop sa osnovnim funkcionalnostima za oko stotinjak KM mjesečno. Ovo je cifra koju možda potrošite mjesečno za internet ili troškove telefona, ili jednostavno u neku glupost koja vam zaista nije potrebna. Ovaj iznos možete vratiti vašim dnevnim prometom.

Znate li da vodeći trgovački lanci ostvaruju najveću dobit upravo od web shopa, lako je izračunati, uzmite samo omjer prihoda I rashoda. Za web shop rashodi su zaista minimalni. Znate li da je Amazon u doba ekonomske krize urokovane korona virusom zaposlio 100.000 novih radnika I svi moraju raditi prekovremeno jer je online promet drastično porastao.

Važno je učiniti prvi korak, dakle krenuti ! J

Za sve treba vremena, pa i za pokretanje web shopa, promociju istog, kao i u svakom novom biznisu koji pokrećete. Nije realno očekivati rezultate preko noći. Strpljivo gradite vaš web shop, a ja Vam svakako mogu pomoći prilikom izgradnje kao i u promociji istog.

Već danas se isplati uložiti u web shop jer ćete biti korak ispred konkurencije i zauzeti vaše mjesto na tržištu, oni koji uđu u ovu priču poslije vas bit će im mnogo teže nego vama.

Pogledajte bilo koju drugu branšu, insvesticija u tehnologiju se uvijek višestruko isplatila. Godinama web rješenja postaju sve složenija I skuplja zato vam savjetujem da več danas razmislite I zatražite ponudu za izgradnju vašeg online poslovanja.