062322777 info@digitalk.ba

Uspješno smo završili edukaciju naprednog digitalnog marketinga za MKF MI-BOSPO

mi bospo tuzla napredni digitalni marketing edukacija

Danas sam uspješno priveo kraju jednomjesečnu edukaciju za Mikrokreditnu fondaciju MI-BOSPO iz naprednog digitalnog marketinga. U saradnji sa uposlenicama marketing službe, kreirali smo „temelj“ za napredno oglašavanje, praćenje korisnika online i njihovih potreba, kao i segmentiranje publike putem alata koje nam je omogućio Facebook Pixel.

Najvažnija prednost ove edukacije je u tome što će marketing služba moći dostavljati sadržaj tj. kreirati kampanje za korisnike koje smo segmentirali po njihovim potrebama, shodno tome unaprijedit ćemo kvalitet plaćenog oglašavanja i optimizirati budžet za buduće plaćene kampanje.

„Saradnju sa Digitalk započeli smo upravo po preporuci, zahvalna sam na tome. Aleksandar je stručnjak za napredni digitalni marketing, profesionalac, pohvale za način rada, isporuku edukacija, odgovoran i spreman da se prilagodi zahtjevu klijenta, sve preporuke za Digitalk.“ – Dragana Lukić

“Na jedan vrlo profesionalan drugačiji način pristupaju obavljanju svoga posla. Zadovoljstvo je sarađivati sa njima. Sve preporuke za saradnju sa ovom agencijom.“ – Marizela Škahić.
Zahvalio bih se na ovako divnim komentarima, zaista je bilo zadovoljstvo sarađivati sa MKF MI-BOSPO.

Dragani i Marizeli želim puno uspjeha u kampanjama koje su pred njima.

Pin It on Pinterest

Share This