062322777 info@digitalk.ba

Preuzmi besplatan ebook: 6 koraka do prve stranice na Googleu

Ovaj e-book namijenjen je malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima koji posjeduju web stranicu ili web shop ili imaju u planu da angažuju dizajnera ili agenciju koja će im taj web projekt realizovati.

Potrudio sam se da svoje desetogodišnje iskustvo u digitalnom marketingu pretočim u ovaj e-book koji će ti koristiti da se upoznaš sa optimizacijom na pretraživače i kako da Google radi za tebe u cilju jačanja tvog biznisa.

Ako primjeniš ove savjete vrlo brzo ćeš vidjeti bolje rezultate na tražilici, klijenti će lakše pronaći tvoj brend. Bit ćeš kao Coca Cola u lokalnom supermarketu 🙂

SEO je prilika da David uvijek pobijedi Golijata, samo je bitno da kao David radiš ono što Golijat ignoriše! Budi David!

Želiš razumjeti potrebe svojih kupaca?

Sa integracijom besplatnih alata iz ovog e-booka saznat ćeš koji su proizvodi ili usluge najtraženiji na tvojoj web stranici. Moći ćeš bolje razumjeti potrebe kupaca i fokusirati se na rješavanje istih.

Trebaš nove klijente?

Ako slijediš uputstva dobit ćeš promet od osoba koje zanima tvoj proizvod ili usluga, njih ćeš lako pretvoriti u kupce.

Želiš znati koje stranice dobro rade a koje ne na tvom web sajtu?

Uz Google Search Console alat dobit ćeš jasniju sliku o tvojoj trenutnoj situaciji na tražilicama. Kako da podesiš Google Search Console opisano je u e-booku.

Kome je e-book namijenjen?

Namijenjen je malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima koji posjeduju web stranicu ili web shop ili imaju u planu da angažuju dizajnera ili agenciju koja će im taj web projekt realizovati. Dobit ćeš jasne upute kako da posložiš svoj web i dobiješ besplatan promet na njemu.

Svi mi volimo kada je nešto besplatno, u Bosni se kaže da je uhar i kada ti mušica u d**e uleti. Vjerujem da ćeš iskoristiti ovu mušicu maksimalno i da će ti donijeti nove upite, klijente, saradnje i profit.

Aleksandar Aničić, Direktor Digitalk

Pin It on Pinterest

Share This