062322777 info@digitalk.ba

Održavanje web stranica

Vaša digitalna priča počinje sa nama

Šta je održavanje ili osvježavanje web stranice?

Održavanje web shopova, stranica je kontinuiran proces dodavanja i izmjene sadržaja, nadogradnje dodataka i održavanje čistog koda u svrhu da vaši posjetioci dobiju što relevatnije informacije. Redovnom nadogradnjom dodataka i održavanjem čistog koda i releventnih informacija

Google “voli” sajtove na kojima se konstantno radi i bolje ih rangira na svojoj tražilici

Pored održavanja sadržaja, potrebno je izvršavati korekcije dizajna, funkcionalnosti, seo unaprijeđenja, kao i raditi redovan backup. Backup je proces kopiranja i arhiviranja što novije verzije web stranice kako bi se u slučaju greške ili problema sačuvali podaci i sadržaj. Backup je potrebno raditi svakodnevno kako bi se rizik od gubljenjenja novih podataka.

Ukoliko nisam radio na izradi vaše web stranice, mogu vam ponuditi:

  • korektnu cijenu cijenu održavanja postojeće web stranice
  • maksimalnu ljubaznost, dostupnost i pravovremeno završavanje dnevnih, sedmičnih ili mjesečnih obaveza
  • dugoročnu podršku i maksimalnu posvećenost poslu

Web stranice moraju biti uvijek aktuelne i svježe, bogate novim sadržajem, redovito održavanje web stranica je nakon izrade web stranice najvažnija zadaća i poduzima se odmah nakon puštanja nove stranice u rad.

Posmatrajte svoju web stranicu kao alat. Svaki alat (i stroj) je potrebno održavati kako bi radio kako treba. Web stranica nije pretjerano drugačija – bez održavanja ona neće ostvariti svoj puni potencijal.

Započnimo još danas zajedničku saradnju

Kontaktirajte nas i zakažite besplatnu konsultaciju. Zajedno ćemo unaprijediti vaše online poslovanje, odabirom paketa usluga po mjeri vašeg biznisa.