062322777 info@digitalk.ba

Prijavi se na besplatnu interaktivnu radionicu: Content marketing strategije za pokretanje održivog online posla

U saradnji sa J.U. Narodnom i univerzitetskom Biblioteka “Derviš Sušić” organizujemo besplatnu interaktivnu radionicu za vlasnike biznisa i građane koji žele da dobiju više informacija o content marketing strategijama za pokretanje održivog online posla. Broj mjesta smo ograničili na 20 učesnika, stoga vas molimo da što prije popunite formu i uzmete učešće u radionicama za koje smo sigurni da će vam proširiti pogled na digitalni marketing i dati vam odlične smjernice za pokretanje održivog online posla.

Lokacija: J.U. Narodna i univerzitetska Biblioteka “Derviš Sušić” Tuzla 

Datumi održavanja radionica: 

  • Modul 1:  Ako se obraćaš svima onda se nikom ne obraćaš – 05.11.2024. od 14:00 h
  • Modul 2: Osnove dizajniranja postova – Kako biti prepoznatljiv na mrežama? – 07.11.2024. od 14:00 h
  • Modul 3: Kreiranje Reels i Tik Tok videa, kako privući i zadržati pažnju? – 12.11.2024. od 14:00 h
  • Modul 4: Najbolje prakse za plaćeno oglašavanje – 14.11.2024. od 14:00 h

Link za prijavu: https://forms.gle/ehgY1mHxXez4BmPSA

 

Šta polaznici radionice mogu očekivati?

Polaznici će dobiti jasan uvid u to kome se obraćaju, te naučiti kako kreirati detaljan profil idealnog klijenta, što je osnova modernog digitalnog marketinga. Ključna poruka je: “Ako se obraćamo svima, ne obraćamo se nikome!” Kroz ovu radionicu, polaznici će usvojiti tehnike koje će im omogućiti da prepoznaju pravu publiku za svoj brend i uspješno komuniciraju s njom.

Njihovi profili na društvenim mrežama postat će profesionalniji, vizualno atraktivniji i organiziraniji, što će pomoći u privlačenju novih pratitelja, kupaca ili donatora. Uz modernizirane profile i sadržaj, polaznici će osjetiti povećan interes i angažman.

Koje će informacije dobiti?

Polaznici će naučiti kako na početnom nivou kreirati i dizajnirati efektivne objave, plaćene oglase, kao i reels video snimke. Kroz kombinaciju teorije i prakse, garantujemo značajan porast vidljivosti i angažmana – čak do 50% u odnosu na trenutni nivo!

Šta je potrebno za učešće u radionici?

Da bi aktivno sudjelovali u praktičnom dijelu radionice, polaznici trebaju imati laptop i pametni telefon. Ova oprema je neophodna kako bi uspješno primijenili sve što nauče tokom predavanja.

Šta poslije ove radionice?

Nakon završene radionice, polaznici trebaju kontinuirano raditi na implementaciji stečenih znanja. Najbolji rezultati dolaze uz svakodnevnu praksu – preporučujemo da odmah počnu primjenjivati naučeno, slijede savjete i istražuju nove pristupe u digitalnom marketingu.

Gdje pronaći još besplatnih savjeta?

Za dodatne besplatne savjete i stalnu podršku, zapratite profil na Instagramu @anicicdigital i redovno primjenjujte objavljene preporuke.

Iskustva polaznika prethodnih radionica pronađite ovdje: https://www.instagram.com/p/DAaTMdnsvAp/

Novo

Marketing konsultacije 1na 1

U svijetu digitalnog marketinga postoji ogroman broj alata, i često je teško prepoznati koji je najbolji za vaš biznis. Kroz ovaj proces ćemo vas voditi do pravog rješenja koje će vam pomoći da unaprijedite svoje poslovanje i postignete uspjeh.

Pročitaj još

Pin It on Pinterest

Share This